ECHIPA

FAFY

Este cel mai batran clown din lume, are aceeasi varsta cu fratele lui Mos Craciun, dar desigur el este mai chipes pentru ca nu are barba, dar are multe baloane care le imparte la toti copiii din lume.

ZENI

Zeni si-a dobandit abilitatile uimitoare de clown intr-un templu din Tibet, unde s-a antrenat timp de 7 ani ca sa stapaneasca arta clownaritului de la cativa calugari clowni. El s-a antrenat in fiecare zi sa modeleze baloane sub o cascada de curcubeu.

NASTUREL

Atunci cand iti cade un dinte, il iei si il pui sub perina si astepti sa vina zana maseluta, la fel faci si cand iti cade un nasture, il pui sub perina si ziua urmatoare clownul Nasturel ti-a adus un balooon :)

JHONNY

Johnny este cel mai bun clown din America, nimeni nu modeleaza baloane mai repede ca el, poate sa faca orice copil sa zambeasca. Johnny, intr-o joi si-a dat seama ca el este defapt roman, asa ca si-a luat bilet de avion, a inchiriat o masina de clowni, epuizand benzina, a inotat spre Timisoara.

WOOPY

In Timisoara era un baiat pe care toata lumea il stia, el tot timpu ii ajuta pe copii sa isi recupereze baloanele cu heliu deoarece el era foarte inalt, trebuia doar sa intinda mana si imediat prindea balonul, iar Mosul auzind bunatatea lui, la intrebat daca vrea sa faca parte din Echipa Vesela, si asa Woopy a devenit cel mai inalt clown din lume.

ALBA CA ZAPADA

Alba ca Zapada il ajuta pe Mos Craciun sa aduca fericire si bucurie in lume si picteaza copii cuminti.

MOS CRACIUN

Mos Craciun s-a pus sa caute impreuna cu fratele sau, cei mai buni clowni din lume pentru a forma cea mai vesela echipa ca sa imparta bucurie si veselie Tot Timpul Anului.