clown transparent.png
Petreceri private
de la 200 de lei​ 

Vrei să iţi realizezi propria petrecere şi nu ai un animator care să înveselească admosfera, să aducă un strop de culoare şi să îi ţină ocupaţi, pe cei mici şi cei mari deopotrivă, prin realizarea de baloane modelate, pictură pe față, diverse jocuri şi dansuri?

Noi suntem soluţia oferindu-ţi posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de personaje (peste 20 de personaje)

Urmărește pașii de mai jos

Pasul 1

sau

Pasul 2

 Alege între cele 2 servicii

Pasul 3

Pasul 4

Pictură pe față și jocuri
 

Pe lângă muzică și jocuri animatorul nostru vine și cu un chit special pregătit pentru a face picturi pe față pentru copiii care vor să fie pictați cu diferite modele pregătite de animatorul nostru (acest serviciu nu include baloane modelate).

Jocuri și baloane modelate
 

Animatorul vine cu muzică, baloane ce vor fi modelate în diferite obiecte și animale, pe lângă acestea mai avem și un set de jocuri pregătite pentru copii la petrecere (pentru mai multe detalii contactați-ne.

Alege personajul preferat
 

Personajele Echipei Vesele sunt: Albă ca Zăpada, Elsa, Rapunzel, Belle, Sofia, Tinkerbell, Vrăjitoare, Minnei,
Clown, Înger, Piratul Jack, Ninja, Mim, Aladin, Spiderman, Iron Man, Batman, Darth Vader, Pikachu, Scooby Doo, Mickey Mouse (mascotă), Moş Crăciun şi Elf.

Extra
 

Dacă vrei să beneficiezi de mai multe servicii cum ar fi pictură pe față și baloane modelate sau decor și jocuri tematice, trebuie doar să ne spui și ne asigurăm ca petrecerea să fie un succes

Finalizează comanda!
 

Lasă un număr de telefon, adresa unde vrei să venim, ne spui câte ore dorești și dacă vrei unul sau mai mulți animatori.

Finalizează comanda

Mulțumim pentru comandă, să aveți o zi veselă!